Bagageförvaring

Bagage kan förvaras i terminalens kiosk på begäran.

Priser: 
Väskan över 70 cm               4€/24h
Väskan under 70 cm             3€/24h
En liten ryggsäck eller påse  2€/24h

HRT:s biljetter

HRT:s biljettautomat finns utomhus, framför terminalens huvudentré.

Hittegods

Du kan kontrollera vilket hittegods som hittats på Helsingfors Hamns terminaler i tjänsten eOmistaja eller ringa till telefonnumret +358 500 469 405.

I tjänsten eOmistaja hittar du snabbt och kostnadsfritt en lista över alla föremål som glömts kvar på fartygsterminalerna. Om du hittar något på listan som tillhör dig kan du ringa till nummer +358 500 469 405 för att komma överens om hämtning. Helsingfors Hamn skickar inte föremål per post. Var beredd på att bevisa din identitet när du hämtar din ägodel.

Hittegods som inte hämtats skickas varje onsdag vidare från terminalerna till Finlands Hittegods-Service. Om du misstänker att du har förlorat en ägodel på en fartygsterminal i Helsingfors för mer än en vecka sedan ska du kontakta Finlands Hittegods-Service direkt.

Nosto uttagsautomat

 

Assistanstjänst

Assistanstjänsten är avsedd för passagerare med nedsatt rörlighet på grund av fysiskt funktionshinder eller utvecklingsstörning, syn- och hörselskadade passagerare, äldre passagerare, passagerare med tillfälligt nedsatt rörlighet och för alla som behöver särskild hjälp.

Assistanstjänst

Olympiaterminalen: Andra tjänster