Raitiovaunut 

Terminaalille kulkevat raitiovaunut 7 ja 9.

Raitiovaunulippuja voi ostaa mm. HSL Mobiililippusovelluksella ja matkustajaterminaalin lähistöltä lippuautomaatista.

Jatkoyhteydet:

Rautatieasema (3 km): raitiovaunu 7 tai 9 Rautatientorille

Kampin bussiterminaali (2,5 km): raitiovaunu 7 tai 9 

Helsinki-Vantaa lentoasema (24 km): raitiovaunu 7 tai 9 Rautatieasemalle. Rautatientorilta bussi 615 tai 615T. 
Kehäradan junat I ja P liikennöivät Rautatieasemalta lentokentälle, matkustusaika n. 30 min.

Taksipalvelut

Taksiasemat sijaitsevat terminaalin edustalla. Terminaalin lähin taksikaista on varattu Helsingin Sataman sopimustaksikumppaneille Lähitaksille ja Taksi Helsingille. Sopimustaksit ilmoittavat aina hintansa ja käyttävät vähäpäästöisiä autoja. Kuljettajat ovat kielitaitoisia. Takseja on asemalla tarjolla myös yöllä ja ruuhka-aikaan. 

Auton vuokraus terminaalilla

Helsingin Satama ja Hertz Autovuokraamo tarjoavat helpon tavan vuokrata auto suoraan terminaalilla. Samalla pääset hyödyntämään jopa 10 % alennuksen Hertzin kotisivujen autonvuokraushinnoista.

Varaa autosi Länsiterminaali 2:lta täällä.

Terminaalin lähtöaulassa on Hertzin tunnuksin merkitty avainautomaatti, josta vuokra-auton avaimen saa pin-koodilla. Auto on pysäköity Hertz-kyltein merkitylle parkkipaikalle pääoven läheisyyteen.

Auton voi myös palauttaa satamaan, jättämällä sen Hertz-merkitylle parkkipaikalle ja palauttamalla avaimen avainautomaattiin.
Satamatoimipisteissä voi myös hyödyntää Hertz-yrityshintoja sekä muita alennuksia ja erikoistarjouksia. Tee silloin varaus Hertzin kotisivujen kautta osoitteessa www.hertz.fi.

Länsiterminaali 2: Kulkuyhteydet