Viestintäasiantuntija

Helsingin satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Helsingin Satama Oy luo sujuvat puitteet merimatkailulle ja rahtiliikenteelle sekä kehittää satamatoimintaa ja sitä tukevia palveluita yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa. Tuomme ihmiset ja tavarat yhteen vauhdittaaksemme kestävää kasvua. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaamme. Olemme käynnistäneet yhden suurimmista kehitysaskeleistamme, 10 vuotta kestävän kehittämisohjelman, jossa keskustasatamien toimintoja keskitetään ja Länsisatamaa kehitetään. www.portofhelsinki.fi 

Etsimme nyt viestintätiimiin ja työkaveriksemme

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA  

Etsimämme viestintäasiantuntija on monipuolinen kokenut hankeviestijä, jonka työ tulee sisältämään viestinnän koko skaalan: viestintäsuunnitelmista ja analyysien kokoamisesta tiedotteisiin ja tilaisuuksien järjestelyihin, sisällöntuotantoon, sidosryhmä- ja ulkoiseen sekä sisäiseen viestintään. Tuotat taustoja ja sisältöjä sosiaaliseen mediaan, osallistut media- ja muiden infotilaisuuksien toteuttamiseen sekä tuet organisaatiomme asiantuntijoita viestinnässä. Päävastuualueenasi on rakentamishankkeiden viestintä, lisäksi osallistut tiiviisti muuhun sataman viestintään osana viestintäyksikköä.   

Toivomme sinun olevan osaava ja kunnianhimoinen viestinnän ammattilainen, ja että viihdyt työssäsi monipuolisella, luovalla ja vastuullisella tehtäväkentällä. Olet palveluhenkinen ja reippaasti toimeen tarttuva persoona ja työskentelet suunnitelmallisesti. Tunnistat kiinnostavat tarinamme ja toteutat niistä mielenkiintoista, monikanavaista viestintää. Tunnet median toimintatavat ja uutiskriteerit. Sosiaalisen median käyttö ja kehittäminen ovat sinulle tuttuja.  

Pystyt työskentelemään ajoittain kiireisessä aikataulussa ja muuttuvissakin tilanteissa osana eri alan ammattilaisista koostuvaa organisaatiota. Toivomme sinulla olevan vahvat vuorovaikutustaidot, olet idearikas ja sinulla on rohkea ote työhön sekä intoa viestinnän kehittämiseen, uuden oppimiseen ja osaamisesi jakamiseen koko organisaatiolle.  

Menestyt tehtävässä parhaiten, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään muutaman vuoden työkokemus, hyvä kirjoitus- ja esiintymistaito. Tarvitset työssäsi suomen lisäksi englannin ja jonkin verran myös ruotsin kielitaitoa.   

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi.  Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Eteläsatamassa. Monipaikkaisen työskentelymallin mukaisesti osan tehtävistä voit halutessasi tehdä myös kotitoimistolta käsin. Tukena työssäsi on viestintäpäällikkö ja muu viestintätiimi sekä hankkeiden projektiorganisaatiot. 

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Eeva Hietanen p. 050 354 3616. Odotamme innolla hakemustasi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 29.1.2023 mennessä.  Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.     

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.       

Hae paikkaa