Kaupunkipyörällä laivaterminaaleille – kausi alkaa huhtikuussa

22.03.2023
Liikenneyhteydet
Kaupunkipyörä 2023 -kampanjakuva.

Helsingin kaupunkipyöräkausi alkaa jälleen 1.4. ja se kestää lokakuun loppuun. Kaupunkipyörät ovat myös laivamatkustajille helppo ja ympäristön kannalta kestävä tapa liikkua, sillä pyöräasemat sijaitsevat aivan terminaalien kupeessa.

Helsingissä liikkuvaa matkailijaa ilahduttavat tulevanakin kesänä joukkoliikenteen ja taksien lisäksi myös yhteiskäyttöiset kaupunkipyörät. Kaupunkipyöräpalvelun voi ottaa käyttöön koko kaudeksi, kuukaudeksi, viikoksi tai päiväksi. Koko kaupunkipyöräkauden voit ostaa jo nyt. Muiden tuotteiden osto aukeaa kauden käynnistyessä. Kaupunkipyörien käyttäjäksi rekisteröityminen ja palveluiden ostot tehdään osoitteessa hsl.fi/kaupunkipyörät

Käytössä olevat asemat löytyvät Kaupunkipyörien verkkosivuilta ja Reittioppaasta. Reittioppaassa tulee sallia paikannus, jolloin Reittiopas näyttää lähimmät pyöräasemat, saatavilla olevien pyörien määrän sekä reitin asemalle. Samat tiedot saa myös syöttämällä Reittioppaaseen osoitteensa. Reittioppaan löydät HSL-sovelluksesta ja hsl.fi-verkkosivulta. 
Käyttöohjeet ja opetusvideot: https://www.hsl.fi/kaupunkipyorat/helsinki/kayttoohje  

Kaupunkipyöräpalvelusta vastaa Helsingissä Kaupunkiliikenne Oy. Palvelua ylläpitää CityBike Finland. Digipalveluista, markkinoinnista sekä asiakassuhteista vastaa Helsingin seudun liikenne HSL. Clear Channel Suomi Oy vastaa hankkeeseen liittyvästä mainosmediasta sekä kumppanuuksista.